Fra billedgalleriet

Det gjelder a sikte godt.jpg

Besøkende

Vi har 4 gjester her nå

Besøk oss på Facebook!

Nå kan du besøke Norsk Newfoundlandshundklubb på Facebook!Adressen vår er:
https://www.facebook.com/
norsknewfoundlandshundklubb


Vi trenger flere bilder! Send ditt nuffebilde til Webmaster i dag!

 
Medlemsblad nr. 2 - 2022


 
Styremøtereferat nr. 6-22

Referat fra styremøte nr. 6-22
finenr du her:

 
Dyr for Alle/Oslo Dog Show

Norsk Newfoundlandshundklubb skal ha stand på rasetorget ved arrangementet Dyr for Alle/ Oslo Dog Show arrangeres 18. - 20.nov 2022. Dyr for Alle er arrangementet hvor dyreelskere i alle aldre kan boltre seg i det som finnes av hobby- og kjæledyr i Norge. Arrangementet er en inspirasjons- og opplevelsesarena for dyr, godt dyrehold og dyrevelferd, hvis mål er å sørge for vekst i den norske zoobransjen. Nytt av året er at messen Oslo Dog Show blir arrangert parallelt med Dyr for Alle. Oslo Dog Show er et utspring av det tidligere arrangementet Dogs4All og er et nytt samarbeid mellom Norsk Kennel Klub og NOVA Spektrum. Dei har stor tro på at de to arrangementene vil bidra til å styrke hverandre, og publikum får tilgang til to messer for prisen av én.

I forbindelse med dette arrangementet, trenger vi engasjerte medlemmer som vil være med å bidra til at vi får laget en stand som viser hva newfoundlandshunden er. Vi ønsker å sette ned en gruppe som kan ha ansvar for idéer og planlegging av standen vår. Vi trenger også mennesker og nuffer som kan stille opp denne helgen. Føler du deg kallet? Ta kontakt med oss på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen Her kan du lese mer om arrangementet: https://dyrforalle.no/?mc_cid=a49ce2a969&mc_eid=8060bed1b0

 
Årsmøteprotokoll

Årsmøteprotokoll fra årsmøte avholdt 26.3.22
finner du her:

 
NNK har ikke lenger unntak fra fullcertordningen

Det ble til NKKs Representantskapsmøte 2021 fremmet forslag om at fullcertordningen gjøres gjeldende for alle raser i alle klubber og forbund med virkning fra 2021.

 

RS vedtok i sak 5 d):

«Fullcertordningen gjøres gjeldende for alle raser i alle klubber og forbund uten unntak med virkning fra 01.01.2022.

Fullcertordningen kan ikke endres eller tas opp til ny behandling før det har gått minimum fem år.»

 

Ønsker du å lese protokollen i sin helhet finner du den HER.

 
Rasespesifikk avlsstrategi

Rasespesifikk avlsstrategi (RAS) for Newfoundlandshund finner du her: Newfoundlandshund RAS.pdf

 
Epost til styret
Klubb e-posten vi tidligere hadde fra NKK er fortsatt ikke operativ. Derfor har styret nå etablert en ny e-post; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen hvor dere kan sende henvendelser.

 
Referat fra styremøte nr. 7-2022

Her finner du referat fra
styremøte nr. 7-2022

 
Ønsker du å vær med å planlegge Morokulien 2024?

Vi har nylig avsluttet en flott helg på Morokulien, med både Svensk og Norsk utstilling. Det planlegges utstilling på Morokulien igjen om 2 år, og i den forbindelse ønsker vi å knytte til oss medlemmer som er interessert i å planlegge/organisere Morokulien 2024. Vi håper å danne en komité med medlemmer fra både Sverige og Norge. Føler du at dette kan være noe for deg? Ta kontakt med styret på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 
Referat fra styremøte nr. 5/2022

Vedlagt finner du referat fra styremøte nr. 5 - 2022

 
Medlemsblad nr. 4 - 2021

Medlemsblad nr. 4/2021 finner du her:
alt
For passord, kontakt web-master
eller redaktør.

 
Bruksråd vann skifter navn til Bruksrådet

Bruksråd vann har nå endret navn til Bruksrådet.
Bruksrådet kommer nå til også å omfatte aktivitetene søk/spor og rallylydighet.
Ny e-postadresse er: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 
Klubbchampionat for NNKs medlemmer

Styret i NNK har jobbet en del på blant annet utstillingsfronten med å øke antall spesialer i 2017 i forbindelse med NKK sine utstillinger. I forbindelse med dette ønsker vi også å innføre Klubbchampionat for hunder der eier er medlem av Norsk Newfoundlandshundklubb. Dette vil vi begynne med allerede dette året, og første utstilling som får prøve dette er spesialen i Bergen i April.

Kort fortalt vil reglene bli sånn;

Juniorklubb championat:  Klubbcert tildeles vinneren av juniorklassen med ck. Må ha 3 cert fra 2 forskjellige dommere for å bli klubbchampion

Klubbchampionat: Klubbcert tildeles vinneren av hannhund/tispeklassen. Må ha 4 klubbcert fra 3 forskjellige dommere for å bli klubbchampion.

Veteranklubbchampion: Klubbcert tildeles vinneren av veteranklassen med ck. Må ha 3 cert fra 2 forskjellige dommere for å bli klubbchampion.

Lykke til alle sammen!