Sponsor

Fra billedgalleriet

nuffesidex.jpg

Besøkende

Vi har 1 gjest her nå

Besøk oss på Facebook!

Nå kan du besøke Norsk Newfoundlandshundklubb på Facebook!Adressen vår er:
https://www.facebook.com/
norsknewfoundlandshundklubb


Vi trenger flere bilder! Send ditt nuffebilde til Webmaster i dag!

 
Ekstraordinært årsmøte
Styret i Newfoundlandsklubben kaller inn til nytt ekstraordinært årsmøte. Vi har valgt å legge det til Elverum utstillingen i august, siden det snart er ferie. Håper mange kommer til utstillingen og selvfølgelig til møte. Er det noen spørsmål send en epost til styret. Innkallingen ligger her. Hilsen Styret
 
Spesialutstilling Vestby
Velkommen til spesialutstilling for Newfoundlandshund på Vestby hyttepark søndag 15. juli 2018.
Les mer …
 
Utstilling Kristiansand
NNK avd Sørlandet inviterer til utstilling for Newfoundlandshund, Berner Sennenhund og Leonberger på Hamresanden i Kristiansand, lørdag 23. juni 2018.
Les mer …
 
Morokulien 2018
Vi inviterer til Norsk og Svensk utstilling på Morokulien 19-20 mai 2018.
Les mer …
 
Trøndelag Treff 2018
Oppdatert terminliste for Trøndelag med nye treff våren 2018 finner du her.

 
Utstilling Trøndelag
Vi hadde en meget godt besøkt (35 hunder) og vellykket utstilling på lørdag på Ler i Melhus, 15. år på rad. Her er en fin artikkel i Trønderbladet.

 
Helseundersøkelse for Newfoundlandshund

Pr dags dato, 14.12.15, er svarprosenten for lav til å gi en sikker statistikk å arbeide videre med.

Styret oppfordrer alle til å sende inn svar, selv om dere har en superfrisk hund …eller en hund som har hatt en del problemer. Det er også viktig å sende inn for hunder som ikke lenger er blant oss.

Målet med undersøkelsen er at vi skal kartlegge rasen for å sluttføre RAS-dokumentet (Rase Spesifikke Avlsstrategier for vår rase).  RAS-dokumentet skal hjelpe oss til å legge en felles strategi for hvordan vi målrettet skal avle frem en sunn, frisk og trivelig rase som blir gammel.

NNK har hatt helseundersøkelser tidligere, men da har svarprosenten vært for lav, slik at man ikke har kunnet bruke materialet til å kunne si noe sikkert om forekomst. La oss unngå at dette skjer igjen, spesielt sett i sammenheng med RAS-dokumentet!

Undersøkelsen er konfidensiell og klubben får bare opplysninger om forekomst i prosent/antall hunder, ingen opplysninger blir offentliggjort og knyttet til eier eller oppdretter.

Vi ønsker at alle skal hjelpe til med dette ved å sende inn svarskjemaet her.

Siste frist for innsendelse er 31.01.16

Se for øvrig mer info lenger med på hjemmesiden!

 
Vannprøver Lesja
NNK inviterer til vannprøver og SOR på Lesja 7-8 juli 2018.
Les mer …
 
Spesialutstilling Elverum
Velkommen til spesialutstilling for Newfoundlandshund, samt Lydighetsprøver, Vannprøver og Triatlon, på Elverum helgen 25.-26. august 2018.
Les mer …
 
Årsmøte 2018
Det kalles inn til Årsmøte for Norsk Newfoundlandshundklubb Lørdag 14. april 2018 kl 10:00 i Marikollhallen, Tangerudveien 1, 2008 Fjerdingby. Innkallingen kan lastes ned her. Velkommen, hilsen Styret NNK
 
Epost til styret
Klubb e-posten vi tidligere hadde fra NKK er fortsatt ikke operativ. Derfor har styret nå etablert en ny e-post; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen hvor dere kan sende henvendelser.

 
Medlemsblad 3/2017

Medlemsblad nr 3 ligger nå ute som web-utgave, da det ble mindre enn ønsket. Det kan lastes ned her.

 
Klubbchampionat for NNKs medlemmer

Styret i NNK har jobbet en del på blant annet utstillingsfronten med å øke antall spesialer i 2017 i forbindelse med NKK sine utstillinger. I forbindelse med dette ønsker vi også å innføre Klubbchampionat for hunder der eier er medlem av Norsk Newfoundlandshundklubb. Dette vil vi begynne med allerede dette året, og første utstilling som får prøve dette er spesialen i Bergen i April.

Kort fortalt vil reglene bli sånn;

Juniorklubb championat:  Klubbcert tildeles vinneren av juniorklassen med ck. Må ha 3 cert fra 2 forskjellige dommere for å bli klubbchampion

Klubbchampionat: Klubbcert tildeles vinneren av hannhund/tispeklassen. Må ha 4 klubbcert fra 3 forskjellige dommere for å bli klubbchampion.

Veteranklubbchampion: Klubbcert tildeles vinneren av veteranklassen med ck. Må ha 3 cert fra 2 forskjellige dommere for å bli klubbchampion.

Lykke til alle sammen!

 
Newf2go
Her er den nye webshopen til Norsk Newfoundlandshundklubb - Newf2go!
Les mer …